Η 24Service ειδικεύεται και στον τομέα του κλιματισμού, δίνοντας «πνοή» στα κλιματιστικά σας μέσω της υπεύθυνης συντήρησής τους. Γιατί ένας σύγχρονος οικιακός ή/και επαγγελματικός χώρος είναι λειψός δίχως αποδοτικό κλιματισμό.

Γιατί να κάνω συντήρηση ενός κλιματιστικού;

Η διεξοδική και έγκαιρη συντήρηση ενός κλιματιστικού (ιδίως αν υπάρχουν καπνιστές μέσα σ’ έναν χώρο) συμβάλλει καθοριστικά στη σωστότερη λειτουργία του, με αποτέλεσμα να μειώνεται και το κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Παράλληλα, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε τον σπουδαιότερο λόγο φροντίδας των κλιματιστικών μηχανημάτων, που δεν είναι άλλος από την υπεύθυνη προστασία της υγείας μας! Το πιο σημαντικό που επιτυγχάνεται με τη σωστή συντήρηση του κλιματιστικού είναι η φροντίδα της υγείας αυτών που αγαπάμε και περνάμε τις περισσότερες ώρες μαζί τους, όπως τα μέλη της οικογένειάς μας ή οι συνάδελφοί μας, με τους οποίους δουλεύουμε και αγωνιζόμαστε μαζί για ένα καλύτερο αύριο.

Επίσης, με την τακτική συντήρηση του κλιματιστικού σας ελαχιστοποιείται δραστικά η πιθανότητα παρουσίασης βλαβών. Έτσι, εξοικονομείτε χρήματα, κάνετε απρόσκοπτη χρήση του μηχανήματός σας και, βέβαια, παρατείνετε σημαντικά τον χρόνο ζωής του.

Η συντήρηση ενός σύγχρονου κλιματιστικού γίνεται μία φορά τον χρόνο και είναι κατεξοχήν απαραίτητη για τη διατήρηση της ισχύος ψύξης / θέρμανσης.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει:

  • προσεγμένη απολύμανση της εσωτερικής μονάδας με ειδικό αντιβακτηριδιακό χημικό υγρό για την πρόληψη κατά μυκήτων, βακτηρίων, μικροοργανισμών, αλλά και κατά της μούχλας
  • έλεγχο των υγρών του κλιματιστικού με ειδικά μανόμετρα
  • έλεγχο του συμπιεστή
  • καθαρισμό της εξωτερικής μονάδας