Είναι κοινή παραδοχή ότι η διανομή και είσπραξη κοινοχρήστων προκαλεί πονοκέφαλο στον εκάστοτε διαχειριστή μιας πολυκατοικίας και συχνά τον εκθέτει σε παραλείψεις. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που το θέμα των κοινοχρήστων προξενεί… τριβές μεταξύ των ενοίκων.

Θέλετε να απαλλαγείτε από τον βραχνά των κοινοχρήστων;

Αφήστε τη διαχείριση της πολυκατοικίας σας πάνω μας, γιατί είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο!

Εφαρμόζουμε ένα αδιάβλητο σύστημα εκτύπωσης κοινόχρηστων δαπανών της πολυκατοικίας σας, που είναι αναλυτικό, αλλά και πανεύκολο στην επαλήθευση των τελικών ποσών.

 Μεταξύ άλλων, μεριμνούμε για:

  • μηνιαία έκδοση και είσπραξη κοινοχρήστων σε προκαθορισμένες ώρες και ημέρες
  • κάθε διαδικασία που εμπίπτει στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας σας (π.χ. παραλαβή καυσίμου θέρμανσης, πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ κ.ά.)
  • τήρηση λογιστικών βιβλίων διαχείρισης, διαθέσιμων σε κάθε ιδιοκτήτη για οποιονδήποτε έλεγχο ζητηθεί
  • προγραμματισμό και εκτέλεση τεχνικών εργασιών σε κοινόχρηστους χώρους οι οποίες έχουν αποφασιστεί από τη γενική συνέλευση της πολυκατοικίας

Κι επειδή η καθαριότητα είναι… η μισή αρχοντιά, αναλαμβάνουμε επίσης τον εβδομαδιαίο καθαρισμό όλων των κοινόχρηστων χώρων σας (βλ. και ενότητα: Καθαριότητα).

Τα συνεργεία μας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους, καθώς απαρτίζονται από εμπειρότατους και, βέβαια, έμπιστους επαγγελματίες καθαρισμού.

Μην ξεχνάτε πως όλα αυτά κι άλλα πολλά μπορείτε να τα παραγγείλετε σε ενιαία, προνομιακή τιμή – βλ. τις προσφορές μας στην ενότητα: Εκπτωτικό πακέτο εργασιών!