Είμαστε μόνιμα στη διάθεσή σας, χειμώνα καλοκαίρι, για να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας και, φυσικά, να θωρακίσουμε την ασφάλεια του λεβητοστασίου σας.

Έχουμε επιλέξει, με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια, τους εμπειρότερους τεχνίτες καυστήρων/λεβήτων θέρμανσης, κι έτσι είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία: συντηρήσεις συστημάτων θέρμανσης, άμεση αποκατάσταση βλαβών, αντικαταστάσεις λεβήτων και καυστήρων, νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης και ολοκληρωμένες μελέτες για την εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στις κορυφαίες παροχές μας συγκαταλέγονται:

  • η συντήρηση καυστήρων πετρελαίου, υγραερίου και φυσικού αερίου
  • η εγκατάσταση καυστήρων και λεβήτων πετρελαίου, υγραερίου και φυσικού αερίου
  • η αυτονομία θέρμανσης
  • οι αυτοματισμοί θέρμανσης και λεβητοστασίου
  • η έκδοση ειδικού πιστοποιητικού φύλλου συντήρησης (ή φύλλου ελέγχου) και μη ρύπανσης του περιβάλλοντος (ΠΕΡΠΑ), που είναι υποχρεωτικό με υπουργική απόφαση

Όλοι οι εξειδικευμένοι τεχνίτες καυστήρων της 24Service κατέχουν τη νόμιμη άδεια του αρμόδιου υπουργείου. Χάρη στην πολυετή τους εμπειρία και στη διαρκή τους μετεκπαίδευση, εγγυώνται τον άρτιο έλεγχο των καυστήρων και λεβήτων σας.

Ύστερα από κάθε έλεγχο, παραδίδουμε στον διαχειριστή του κτηρίου το πιστοποιητικό συντήρησης, ελέγχου και ρύθμισης των εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης, σύμφωνα με τα πρότυπα του ΠΕΡΠΑ (Προγράμματος Ελέγχου Ρύπανσης Περιβάλλοντος Αθηνών).

Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε για το σύστημα θέρμανσης του ακινήτου σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αλλά και τη μέγιστη δυνατή θερμική απόδοση και οικονομία. Κι όλα αυτά με τους λιγότερους δυνατούς ρύπους!