Η παρουσία παρασίτων σε προσωπικούς ή κοινόχρηστους χώρους εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και υγιεινή. Γι’ αυτό, η τακτική απολύμανση πρέπει να είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας.

Η καταπολέμηση βακτηρίων, μικροβίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών παρέχει ασπίδα προστασίας έναντι μολυσματικών ασθενειών και είναι κατεξοχήν απαραίτητη σε κατοικίες, σε ιατρικές ή ξενοδοχειακές μονάδες, σε χώρους εισόδου, αναμονής ή εστίασης, σε συγκροτήματα ομαδικής διαβίωσης ή κοινής ωφελείας, σε πολυσύχναστα εμπορικά καταστήματα κ.ά.

Όμως, θα πρέπει να τονιστεί ότι οι απολυμαντικές εργασίες διενεργούνται σωστά μόνον από αδειούχους επαγγελματίες, διότι απαιτούν εξειδίκευση και μελετημένες εφαρμογές.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία με άρτια καταρτισμένους απολυμαντές που εργάζονται υπό την επίβλεψη υπεύθυνου χημικού με πολύπειρη πείρα. Χρησιμοποιούμε ουσίες δραστικές, αλλά ακίνδυνες για τον άνθρωπο.

Τα συνεργεία απεντόμωσης και μυοκτονίας, καθώς και οι πεπειραμένοι απολυμαντές της 24Service απαλλάσσουν εσάς και τον χώρο σας από κάθε λογής έντομα, αλλά και ανεπιθύμητα τρωκτικά: κατσαρίδες, ποντίκια ή αρουραίους, κοριούς, ψύλλους, κουνούπια, μυρμήγκια, ακάρεα, τσιμπούρια, μύγες κ.ά.

Πραγματοποιούμε: ψεκασμούς, νεφελοψεκασμούς (για ολική κάλυψη κλειστών χώρων), εφαρμογές με τζελ, υποκαπνισμούς, τοποθέτηση δολωματικών σταθμών ασφαλείας (για τους σκοπούς μυοκτονίας), εφαρμογές εξάλειψης τερμιτών, απώθηση λοιπών εντόμων, πτηνών ή/και ερπετών.

Προμηθευόμαστε και εφαρμόζουμε μόνον επώνυμα ειδικά σκευάσματα (φάρμακα), εγκεκριμένα για κατοικημένους χώρους. Έτσι, σας παρέχουμε οικονομικές και αποτελεσματικές απολυμάνσεις, ασφαλείς για εσάς, τα παιδιά σας, τα κατοικίδιά σας, τα ηλικιωμένα ή ευπαθή μέλη μιας κοινότητας.

Οι πρακτικές της 24Service είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου και τη σχετική κείμενη νομοθεσία.

Παρέχουμε τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις ή οργανισμούς υγειονομικού ενδιαφέροντος πιστοποιητικό παρασιτοκτονίας, όπου αναφέρονται όλες οι εργασίες απολύμανσης, απεντόμωσης, μυοκτονίας κ.ά., όπως και τα κορυφαίας ποιότητας σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας.